Spor

Cinsel ilişki videosu iddiası üzerine TFF men etmişti; kadın hakemden açıklama geldi

Elif Karaarslan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı

07 Ekim 2024 13:38

Türkiye Futbol Federasyonu, gözlemci Orhan Erdemir ve ilişki yaşadığı iddia edilen hakem Elif Karaarslan'ı görevinden men etmişti. Hakem Karaarslan, hukuki olarak hakkını arayacağını söyledi. 

61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir ile 24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan’ın geçtiğimiz sezon ilişki yaşadığı video sosyal medyada yayılmıştı. Videonun ardından harekete geçen Türkiye futbol Federasyonu, iki ismi de görevinden ömür boyu men etti.

TIKLAYIN | Cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkan erkek gözlemci ve kadın hakeme ömür boyu men cezası

TIKLAYIN | Sergen Yalçın'dan takım arkadaşının eski eşiyle birlikte olduğu iddialarına tepki: Bilip de çirkinleştirmişler, ne kaçacağım lan!

TIKLAYIN | Osimhen dönüş tarihini açıkladı

Yaşananların ardından Elif Karaarslan sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Karaarslan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Hukuki olarak uzun bir yolum olacak ama altından en güçlü ve sağlam şekilde kalkacağız. Bu süreçte tam desteğinizi ve sevginizi bekliyorum. Ağlamak, zırlamak, üzülmek benim yapacağım işler değil, ben o değilim. Sonuna kadar davamın arkasında olacağım. Ben zarar verilmeye çalışılanlardan sadece biriyim, umarım son olur..."

"
"