Gündem

CHP Genel Başkanı Özel, TBMM Başkanı Kurtulmuş ile telefonda görüştü

Özgür Özel; Meclis’teki şiddet olaylarıyla ilgili bir toplantı planlanması durumunda ise bu toplantıya en üst düzeyde katılım göstereceklerini dile getirdi

16 Ağustos 2024 16:46

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’deki olaylı oturumun ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u telefon ile aradı. Yaşanan olayların kabul edilemez olduğunu ifade eden Özel, Kurtulmuş’tan inisiyatif almasını ve siyasi parti temsilcileriyle yapılacak toplantıya bizzat kendisinin başkanlık etmesini istedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’deki olaylı oturumun ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u telefon ile aradı. Özel, "Bu şiddeti normalleştiremeyiz. Olayların bu noktaya gelmesi konusunda sizin mutlaka inisiyatif almanız gerekiyor” dedi. Bir idare amirinin yaptığı saldırının izah edilemez olduğunu ifade eden  Özgür Özel yaşananları "rezalet" olarak nitelendirdi. Meclis Başkanı’ndan artan şiddete dur demesini ve bu konuda Cumhuriyet Halk Partisi’ne düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını dile getiren CHP lideri Özel, Meclis’teki şiddet olaylarıyla ilgili bir toplantı planlanması durumunda ise bu toplantıya en üst düzeyde katılım göstereceklerini ifade etti. (ANKA)

"
"