Politika

CHP'den Bahçeli'ye: AKP iktidarının koltuk değneği, payandası, küçük ortağı; çürük arıyorsan önce aynaya bak!

01 Ekim 2024 16:15

T24 Haber Merkezi

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasını yakından takip eden CHP ve Halk TV'ye yönelik olarak, "Halk TV ve CHP, ayağınızı denk alın, 4 soytarı muhabirle Milliyetçi Hareket Partisi'ni sorgulayamazsınız, sorgulatmayız!" ifadelerini kullanmasının ardından CHP Sözcüsü Deniz Yücel'den Bahçeli'nin sözlerine cevap geldi. Yücel, "Türk siyaset tarihine AKP iktidarının 'koltuk değneği', 'payandası' ve 'Küçük ortağı' olarak geçen şahıs yine tehditler savurmuş. Çürük arıyorsan önce aynaya bakacaksın! Kim olursa olsun CHP’ye, Halk TV’ye ve özgür basına bu şekilde parmak sallayamaz!" dedi.

Bahçeli'den Sinan Ateş davası çıkışı: Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın!

Gazetecilerden Bahçeli'ye yanıt: Bizi tehdit etmek yerine Sinan Ateş’in cinayetten önce kendisine verdiği dosyayı açıklasın

Bugün ikinci duruşmasının ikinci celsesi görülmeye devam eden Sinan Ateş davası ile ilgili Bahçeli, partisinin grup toplantısında, "Provokatör CHP Genel Başkanının mahkeme kapılarında bir avuç MHP düşmanıyla esip gürlemesi batık gemileri gibi sallanması tek kelimeyle yüzsüzlüktür. Gerçekleri çarpıtarak katil arayanlar, timsah gözyaşları ile sabrımızı sınayanlar önce aynaya baksın, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşmayı deneyeceklerdir. Özgür Özel iddiaların aynen şahsın gibi çürüktür" demişti.

Yücel: siyaseti bu üsluptan da bu anlayıştan da kurtaracağız

"Halk TV ve CHP, ayağınızı denk alın. 4 soytarı muhabirle Milliyetçi Hareket Partisini sorgulayamazsınız, sorgulatmayız" ifadelerini de kullanan Bahçeli'ye CHP'den yanıt gecikmedi. Parti Sözcüsü Yücel, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda şöyle yazdı:

"Türk siyaset tarihine AKP iktidarının 'koltuk değneği', 'payandası' ve 'küçük ortağı' olarak geçen şahıs yine tehditler savurmuş. Çürük arıyorsan önce aynaya bakacaksın! Kim olursa olsun CHP’ye, Halk TV’ye ve özgür basına bu şekilde parmak sallayamaz! Her yerinizden lümpenlik akıyor ama siyaseti bu üsluptan da, bu anlayıştan da kurtaracağız…"

T24’ÜN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DOSYASI

Sinan Ateş'in ablası: Bahçeli samimiyse elimizdeki bütün belgeleri vermeye hazırız, katilleri birlikte yakalayalım

Bahçeli ile Sinan Ateş cinayeti sanığı Demirbaş’ın cümlelerindeki benzerlik!

MURAT SABUNCU

Özgür Özel: Demirtaş ile çalışma toplantısı yapmak istiyorum, MHP Sinan Ateş cinayetinde sınıfta kaldı

Cinayete ilişkin haberler için tıklayın.

 

'Gecenin Kıyısı'nda taraf tutmanın anlamsızlığı üzerine bir hikâye

 

"
"