Gündem

Cem Yılmaz'dan anlamlı destek; gösteri gelirini Darüşşafakalı öğrencilere bağışladı

"Cumhuriyet değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, topluma karşı sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetiştiriyoruz"

02 Ekim 2024 09:08

T24 Haber Merkezi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 30 Eylül Pazartesi günü Zorlu PSM'de gerçekleştirdiği ve biletleri günler öncesinden tükenen gösterisinin tüm gelirini, Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda eğitim gören çocuklar için Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağışladı.

Darüşşafaka, Türkiye'nin dört bir yanından seçilen, annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi imkanları kısıtlı, başarılı öğrencilere tam burslu eğitim imkanı sunuyor.

Cumhuriyet'in aktardığına göre, Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç, konuyla ilgili şunları söyledi: "1863 yılından bu yana eğitimle çocuklarımıza yeni bir yaşam armağan eden Darüşşafakamızın yararına düzenlenen bu anlamlı gösteriye katılarak destek veren herkese teşekkür ediyorum. Darüşşafaka olarak, 'Eğitimde Fırsat Eşitliği' misyonumuzla küçük yaşta annesini ya da babasını kaybetmiş, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklarımıza tam burslu, yatılı ve nitelikli eğitim olanağı tanıyoruz. Bugün ülkemizin her köşesinden gelen 1.000’i aşkın çocuğumuzu; yaşam boyu öğrenen, Cumhuriyet değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, topluma karşı sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetiştiriyoruz.”


'Gecenin Kıyısı'nda taraf tutmanın anlamsızlığı üzerine bir hikâye

 

"
"