Magazin

Buse Terim'in havalimanında panik anları: Tüm vizeleri iptal oldu, seyahati kâbusa döndü!

"Yetkili önce geri dönmem gerektiğini söyledi ve bu da bana sağlam bir heyecan yaşattı"

15 Eylül 2024 08:45

Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, geçen hafta önce Roma'ya ardından da Londra'ya gitti. İş gereği bir dizi davete katılan Terim, havalimanında büyük bir panik yaşadı.

Londra'ya giden uçakta koltuğun gözüne pasaportunu koyup unutan ünlü isim, bir anda ne yapacağını şaşırdı.

Ardından tüm aramalara rağmen pasaport bulunamadı. Görevliler, geri dönmesi gerektiğini söyleyince panik olan Terim, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Maalesef pasaportum bulunmadı. Hâlâ nasıl kaybolduğunu anlamıyorum. Çünkü uçakta koyduğum yeri çok net hatırlıyorum. Benim hatam keşke oraya koymasaydım ama olan oldu.

Roma'dan Londra'ya İngiliz havayolu ile uçuyordum. Pasaportumun fotoğrafı telefonumda olduğu için ve kimliğimle birlikte vizemi sistemden kontrol edince bana kapıda damga basarak geçiş izni verdiler. Çıkarken de aynı şekilde çıkış yaptım. Yetkili önce geri dönmem gerektiğini söyledi ve bu da bana sağlam bir heyecan yaşattı."

Buse Terim, yaşadığı şokun ardından "Pasaportumu uçaktaki koltuğun gözüne koyduğumdan çok emindim ama bir türlü bulunamadı. Artık yeni pasaportumla yine güzel ve birbirinden unutulmaz seyahatler yapmayı diliyorum" dedi.

 

 


Berlin Film Festivali’ni kahkahaya boğan Türk: Faruk

 

"
"