Yaşam

Boyner Dynamic Fest, 28-29 Eylül’de yapılacak

Festivale 10 binin üzerinde kişinin katılması bekleniyor

03 Eylül 2024 17:00

Boyner, bu yıl ikincisini düzenlediği Boyner Dynamic Fest'in 28-29 Eylül’de Bonus Parkorman'da yapılacağını duyurdu. 

Yapılan açıklamada, farklı spor aktivitelerinin, atölyelerin, oyun alanlarının bulunacağı festivale 10 binin üzerinde kişinin katılmasının beklendiği belirtildi. 

Festivalin ana sahnesi olan Dinamik Sahne'de cycling, jumping fitness, bootcamp antrenmaları ve dans gösterileri yer alacak. Olimpiyat sporcularından Fenerbahçeli Milli Yüzücü Kuzey Tunçelli, Milli Eskrim sporcusu Nisanur Erbil’in yanı sıra genç yüzücü Aysu Türkoğlu gibi isimler de ilham veren söyleşileriyle Dinamik Sahne’de festival ziyaretçileriyle buluşacak.

Dönüşüm Sahnesi'nde yoga, pilates, zumba ve step gibi sporları deneyimleyecek. Bu sahnede hamak yogası ve bungee work-out gibi yenilikçi deneyimlere de yer verilecek.

Festivalde, yaratıcılığı odağına koyan Colorful Zone ve Creative Zone adlı özel atölye alanları da yer alacak. Bu alanlarda porselen kupa tasarımında mandala desenli çanta yapımına, terracota saksı atölyelerinden tişört boyamaya ve latte art show’a uzanan birçok farklı atölye yer alacak. 

Social Hub’da dev futbol dart oyunları, hedefe şut atma yarışları, langırt ve masa tenisi turnuvaları, kay kay performansları, VR teknojili deneyim alanları olacak. 

Çocuklar için hazırlanan Happy Kidsland alanında yaratıcı atölyeler, drama ve yoga etkinlikleri de olacak. Dynamic Teen Hub’da ise neon atölyeleri, robotik ve tişört boyama gibi aktiviteler yapılacak.

"Aktif yaşam ruhunu daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyoruz”

Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan, 3 Eylül'de düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 “Yaşamın enerjisini destekleyen hikayeler yazarak bu hikayelerin gerçeğe dönüşeceği deneyim alanları yaratmak bizim ana amacımız. Performans odaklı spor ürünlerini bir araya getiren Boyner Dynamic mağazacılık konseptimiz, sporu hayatının merkezine alanların uğrak noktası haline geldi. Öyle ki bu yıl, "Bambaşka Bir Enerji, Bambaşka Bir Deneyim" mottosuyla sporu küçük yaşlardan itibaren yaşamlarının bir parçası haline getiren çocuklar ve gençlerle buluşmak amacıyla Boyner Dynamic Teen mağaza konseptimizi İstinyePark İstanbul’da hayata geçirdik. Bu adımımızla Boyner deneyimini bir alışveriş destinasyonu olmanın ötesine taşıyor ve aynı zamanda gençlerin aktif yaşamla bağını güçlendirmek istiyoruz. Geçtiğimiz yıl aynı içgörüyle aktif yaşam ruhunu daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefleyerek Boyner Dynamic Fest’in ilkini hayata geçirdik. Gördüğümüz büyük ilgi, aktif yaşama olan çağrımızın toplumsal karşılığını net bir şekilde ortaya koydu. İlk yılımızda aldığımız olumlu geri bildirimler üzerine Boyner Dynamic Fest’i bu yıl yine büyük bir heyecanla hayata geçiriyoruz. Şehre bambaşka bir enerji ve hareket getirecek, yılın en dinamik festivali Boyner Dynamic Fest ile doğanın kalbinde, enerjisi yüksek bir festivalle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacağız. Bu süreçte, yanımızda olan iş ortaklarımıza, bize inanan dinamik destekçilerimize heyecanımıza ve çabamıza ortak oldukları teşekkür ederim.”

Eren Çamurdan
"
"