Dünya

Beyin ölümü gerçekleşen kadın yaşam destek ünitesi kapatılmadan hemen önce konuştu, doktorlar şaşkına döndü

Yaşam destek ünitesinin kapatılmasından hemen önce uyanarak doktorları şaşkına çeviren Emma Price, ilk kez ailesiyle konuştu

12 Ağustos 2024 12:22

T24 Dış Haberler

Britanya'da beyin ölümü gerçekleşen 32 yaşındaki Emma Price, konuşarak doktorları hayrete düşürdü. 

Beyin ölümü gerçekleşen Price, yaşam destek ünitesinin kapatılmasından dakikalar önce bir mucize ile doktorları şaşkına çevirdi ve ilk kez konuştu.

Essexli 32 yaşındaki Price, iş yerinde zorbalığa uğradıktan sonra aşırı doz aldığını iddia eden ailesi tarafından evinde tepkisiz bir şekilde bulunmuştu. Kadının daha sonra durumunun ciddiyeti nedeniyle yaşam destek ünitesine bağlandığı ve gece gündüz bakım altına alındığı belirtildi.

Ancak bu hafta başında Emma ailesiyle ilk kez konuşmayı başararak telefonda "Merhaba" dedi, kendisine ve ailesine destek olan herkese teşekkür etti.

Ailesinin "neşeli, iyi kalpli bir insan" olarak tanımladığı Emma, geçen yılın ikinci yarısında başladığı söylenen zorbalığa maruz kaldığında sekiz yıldır KFC'de çalışıyordu.

Essex Live'a göre, ailesi daha önce KFC'nin kendilerine bir iç soruşturma yürüteceklerini söylediğini ancak fast food firmasının Emma'nın durumunu sormadığı için kızgınlıklarını dile getirdiklerini bildirilmişti.

 

 

"
"