Gündem

Beşiktaş'ta sokak ortasında bir kadına çarpıp kaçan otel sahibinin oğlu Furkan Dağlı tekrar gözaltına alındı

15 Ağustos 2024 15:33

Beşiktaş'ta aşırı hız yaparak park halindeki araçlara çarpıp Dila Kıraslı'yı yaralayan Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı, bugün yeniden gözaltına alındı.

İstanbul Beşiktaş’ta Dila Kıraslı'ya çarpıp kaçan Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı, serbest bırakılmasının ardından yeniden gözaltına alındı.

Halktv.com.tr'den Berfin Funda Açıkbaş’ın haberine göre, geçen 11 Ağustos Pazar gece yarısı saat 04.00 sularında Beşiktaş’ta boş yolda aşırı hız yapan Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı, önce park halindeki araçlara sonra da Dila Kıraslı'ya çarptı.

Aşırı hız yapan cip sürücüsü Furkan Dağlı, takla atan araçtan çıkıp, yardım çağırmadan kaçtı. Yaralanan Kıraslı ise çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Kaçan sürücü Dağlı, 4 saat sonra Çerkezköy polisi tarafından yakalandı.

Çapıp kaçtığı kadının sağlık durumunun "iyiye gittiği" gerekçe gösterilerek serbest bırakıldı

Furkan Dağlı, Çerkezköy'de emniyette ifadesi alındıktan sonra çarpıp kaçtığı Dila Kıraslı'nın sağlık durumunun iyiye gitmesi gösterilerek serbest bırakıldı.

Yaralanan Kırası, hastanede tedavi görürken olayın faili Dağlı, serbest kaldı.

Tekrar gözaltına alındı

Dağlı, bu sabah saatlerinde Çerkezköy'de tekrar gözaltına alındı. Çerkezköy'de gözaltına alınan Dağlı, daha sonra adliyeye sevk edilecek.

TIKLAYIN-31 suçtan kaydı buluyormuş; aracıyla bir kişiye çarpıp kaçan iş insanı Furkan Dağlı ifadesi alınıp serbest bırakıldı!

TIKLAYIN - Yolda yürüyen kadına ciple çarpıp kaçan şüpheli yakalandıktan sonra serbest bırakıldı

 

 

"
"