Spor

Beşiktaş'tan Chiesa açıklaması: Kulübümüzün menfaatleri futbolcu isimlerinden her zaman daha önemlidir!

"Biz teklifimizi yaptık fakat beklentiler çok yüksek ve bunları karşılamak pek mümkün görünmüyor"

11 Ağustos 2024 15:07

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, transfer dönemi çalışmaları kapsamında Juventus'un hücum oyuncusu Federico Chiesa ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yücel, Beşiktaş'ın Chiesa ile ilgilendiğini doğrulayarak, oyuncu ve kulübüyle yapılan görüşmeler hakkında bilgi verdi. TRT Spor'a konuşan Yücel, "Son günlerde Chiesa'nın adı Beşiktaş'la çok fazla anıldı ve biz de yaklaşık 10 gündür kendisiyle ilgileniyoruz," dedi.

Yücel, Chiesa'nın yıllık maaş beklentisinin 9 milyon euro, Juventus'un ise 15 milyon euro bonservis talebinde bulunduğunu belirtti. Beşiktaş'ın bu beklentilere yaklaşımını açıklayan Yücel, "Şu anda 7 kulüp daha oyuncuyla ilgileniyor. Biz teklifimizi yaptık fakat beklentiler çok yüksek ve bunları karşılamak pek mümkün görünmüyor," ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın futbolcu transferleri konusunda titiz bir yaklaşım benimsediğini vurgulayan Yücel, "Futbolda kulüpler zaman zaman hatalar yapabiliyor. Biz bu tür hatalara düşmemek için çok dikkatli olmalıyız. Beşiktaş'ın menfaatleri her zaman futbolcu isimlerinden daha önemlidir. Dolayısıyla, bugün itibarıyla Federico Chiesa, Beşiktaş'ın gündeminden kalkmıştır," şeklinde konuştu.

"
"