Spor

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar'dan transfer açıklaması

Vardar: "Bu sene daha hazır bir Beşiktaş olacak"

10 Temmuz 2024 16:04

Beşiktaş JK Asbaşkanı Mete Vardar, Slovenya kampına giderken Avusturya'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Öncelikle kamp kadrosunda bulunmayan oyuncular hakkında yorum yapan Vardar, "İnşallah güzel bir kamp geçiririz. Kadroda olmayan isimler teknik konular. Samet Hocamız ve Van Bronckhorst gerekli açıklamaları yapacaklardır. Muçi, Semih ve Mert katılınca 32 kişi olacağız. Bu sene daha hazır bir Beşiktaş olacak. İlk 10 günlük dönem oldukça iyi geçti" dedi.

Sezon çalışmalarına 1 Temmuz'da başladıklarını duyuran Vardar, "Bugün Avusturya'da 10 günlük kampa gireceğiz. Ayın üçünde Süper Kupa finali var. Sonra da lig başlayacak. Çok hazır bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum. Çok iyi bir hazırlık kampının geçmesi lige de yansıyacak" şeklinde konuştu.

"Gerekli çalışmalar yapılıyor"

Beşiktaş taraftarının heyecanla beklediği transfer sorularına yanıt veren Vardar, "Bununla ilgili çalışmalarımız yapılıyor. Biz buradayız, buradaki kampın iyi geçmesi için takımın asbaşkanı olarak katkı sağlamak için buradayım. Transferlerle ilgili başkanımız ve ikinci başkanımız gerekli çalışmaları yapıyor. Ben de sizlerle gibi onlardan haber bekliyorum" ifadelerini kullandı. (Kaynak: Sporx)

"
"