Gündem

Bakanlıktan Selin Ciğerci açıklaması: Soruşturma başlatıldı

20 Ağustos 2024 14:19

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kaynakları, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin evlat edinmek için resmi başvuruda bulunmadığını ve iddiaya ilişkin soruşturma başlatıldığını söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kaynakları, sosyal medyadaki "Selin Ciğerci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla evlat edindi" iddialarına yönelik açıklama yaptı. 

DHA'ya yapılan açıklamada Selin Ciğerci ve  evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvurusunun olmadığı ve iddianın gerçek dışı olduğu ifade edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da Ciğerci hakkında 'çocuğun soybağını değiştirmek, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti ve bir kısım suçlar' iddiasıyla soruşturma başlatıldığı belirtildi. 

Selin Ciğerci, 4,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından evlat edindiği ileri sürülen kız çocuğuyla fotoğrafını paylaşarak "Ne yazsam buraya az ama şunu söyleyeyim sevgili hanımlar; gerçekten bu dünyada en çok anne olmayı sevdim, bana her şeyden çok en çok anne olmak yakıştı. Bana her gün bir şey öğreten güzel kızım" demişti. 

"
"