Gündem

Ayşe Ateş ve Özgür Özel ikinci kez bir araya geldi

Ayşe Ateş, görüşme sonrasında yaptığı paylaşımda "Bana, Özgür Özel’i anlat, derseniz lafı hiç uzatmadan 'insan' derim" diye yazdı

24 Haziran 2024 13:42

Silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel CHP Genel Merkezi’nde ikinci kez bir araya geldi.

Silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, ikinci kez CHP Genel Merkezi'ne geldi.

Yarım saat sürdü

Özel ve Ateş’in genel merkezdeki görüşmesi yarım saat sürdü. Ayşe Ateş görüşmenin ardından bir açıklama yapmadan genel merkezin otoparkından ayrıldı.

Ayşe Ateş: Bana, Özgür Özel’i anlat, derseniz lafı hiç uzatmadan “insan” derim

Ayşe Ateş, görüşme sonrasında sosyal medya hesabından, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, bizi makamında kabul etti. Sayın Özel, duruşma günü bizimle olacağını ve bu siyasi cinayetin bütün yönleriyle aydınlanacağı son ana dek de bir adım geri atmayarak yanımızda duracağını tekraren ifade etti. Huzurundan daha umutlu, daha cesur, daha inançlı ve daha güçlü ayrıldım. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bana, Özgür Özel’i anlat, derseniz lafı hiç uzatmadan “insan” derim. İnsanlığını kaybetmeyenlere selam olsun!" diye yazdı.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında sanıklar 1 Temmuz’da hakim karşısında olacak.


T24’ÜN SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DOSYASI

Cinayete ilişkin tüm haberler için tıklayın.