Gündem

Aydın Doğan, memleketi Kelkit’te horon tepti

25 Haziran 2024 01:00

Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan, uzun bir aradan sonra ziyaret ettiği memleketi Gümüşhane Kelkit'te horon oynadı.

Doğan Holding’e ait özel uçakla Erzincan Yıldırım Akbulut Havaalanı'na, oradan da karayoluyla Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine giden Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, girişinde kalabalık tarafından karşılandı. Doğan, karşılama törenindeki halk oyunları ekiplerinin horonuna girdi. 

İlçe sokaklarında "Gurbetten Sılaya Hoş Geldin Beyemice", "Kelkit'in Geleceği Senin Elinde", "Baba Ocağına Hoş Geldin", "Gasabalı Aydın Emice, Hoş Geldin", "Kelkitlim, Doğduğun İlçene Hoş Geldin" yazılı pankartları asıldı.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Doğan'ın ziyaretiyle ilgili, "Kıymetli hemşerimiz, büyüğümüz, ilçemize çok değerli hayır hizmetleri yapan Aydın Doğan Bey’in Kelkit’i ziyareti hepimizi mutlu etmiştir. Halkımızın candan, içten ve de gönülden karşılaması kendisinin ilçemiz halkı nezdinde ne kadar sevildiğinin de göstergesidir. Her yaştan, her kademeden insanımız Kelkit’in yetiştirdiği bu güzide değere bir kez daha vefasını gösterdi" açıklaması yaptı.