Spor

Antalyaspor Başkanı'nın koruması hakem Atilla Karaoğlan'ı darp etti iddiası

beIN Sports sunucusu Cihan Erduran, Karaoğlan'ın itildiğine yönelik görüntüler olduğunu söyledi

26 Ağustos 2024 11:36

Süper Lig'de 25 Ağustos Pazar günü oynanan Antalyaspor-Hatayspor maçında, hakem Atilla Karaoğlan'a devre arasında saldırı gerçekleştirildiği iddia edildi.

Antalyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında Hatayspor'a karşı 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 galip geldi.

Yayıncı kuruluşun açıklamasına göre, maçın devre arasında Antalyaspor'un başkanı Sinan Boztepe ile hakem Atilla Karaoğlan arasında gerilim yaşandı. beIN Sports'ta yayınlanan Skor programının sunucusu Cihan Erduran, bu gerilimin Sinan Boztepe'nin koruması tarafından Atilla Karaoğlan'ı itmesiyle sonuçlandığını belirtti.

"İtildiği görüntü var"

beIN Sports'ta yayınlanan Skor programının sunucusu Cihan Erduran yaptığı açıklamada konuya ilişkin şunları söyledi: "Devre arasında Antalyaspor Başkanı Sayın Sinan Boztepe ve maçı hakemi Atilla Karaoğlan arasında, aynı zamanda Sayın Sinan Boztepe'nin koruması olduğu görülen bir beyefendinin de içerisinde bulunduğu, sayın maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın da o beyefendi tarafından itildiği bir görüntü var.

Ancak bu görüntüyü size şu anda açıklıyorum ve açıklamakla yetiniyorum. Bugüne kadar yaşananlar zaten ortada. Bundan sonrasında ligimizin marka değerinin zedelenmesini istemiyoruz, bu görüntüleri sizlerle paylaşmıyoruz. Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
"

"
"