Kültür-Sanat

Amazon, 2 dizi projesini iptal etti

06 Ekim 2024 22:36

T24 Haber Merkezi

Amazon birkaç yıldır geliştirme sürecinde olan bazı projelerini rafa kaldırma kararı aldı, 1980'lerin durum komedisi Patron Kim?'in (Who's The Boss?) devam dizisini iptal etti. 

Rollerini yeniden canlandıracaklardı

Independent'ın haberine göre, meşhur sitcom'un yıldızları Tony Danza ve Alyssa Milano'nun rollerini yeniden canlandırması planlanıyordu. Martin Cohan ve Blake Hunter tarafından yaratılan Patron Kim?, 8 sezon ve 196 bölüm boyunca ekranlara gelmişti. 

1980'lerin en popüler sitcom'larından biri haline gelen komedi, 10 Emmy ve 5 Altın Küre de olmak üzere 40'tan fazla ödüle aday gösterilmişti. Dizide Angela Bower rolünde Judith Light izleyicilerin karşısına çıkarken, annesi Mona Robinson'ı canlandıran Katherine Helmond ona eşlik etmişti.

Patron Kim?, Türkiye'de de uyarlanmış ve aynı adlı dizide Cem Davran'la Janset rol almıştı.

Bosch spinoff'u da başlamadan bitti

Öte yandan Amazon MGM Stüdyoları, sevilen polisiye Bosch'un isimsiz spinoff dizisinin de fişini çekti. Dizinin, Jamie Hector'un canlandıracağı Dedektif Jerry Edgar'ı konu alması planlanıyordu. Dizide J. Edgar, FBI için Miami'de gizli görevde çalışacaktı. İsimsiz J. Edgar dizisi, Şubat 2023'te Amazon MGM'de geliştirilmekte olduğu duyurulan iki Bosch Spinoff'undan biriydi. 

Dedektif Renée Ballard'ı merkeze alan diğer dizinin  başrolünde Maggie Q'nun oynayacağı açıklanmıştı. Blue Bloods'la tanınan Larry Andries, Harry Bosch kitap serisinin yazarı Michael Connelly'yle birlikte yapımcılığını üstlendiği J. Edgar spinoff'unun senaryosunu yazıyordu. 

Amazon'un 2014'te uzun soluklu diziyle başlayan Bosch evreni, halen Welliver'in başrolünü oynadığı Bosch: Legacy ve isimsiz Renée Ballard dramasından oluşuyor. 

 

 

 

 

 

 

"
"