Spor

Ali Koç'tan talimat: Youssef En-Nesyri transferini Lugano maçına yetiştirin

Fenerbahçe, Mourinho'nun forvetteki 1 numaralı isteği olan En-Nesyri için teklifte bulundu

09 Temmuz 2024 17:53

Transferler konusunda atıığı adımları hızlandıran Fenerbahçe, Başkan Ali Koç'tan gelen talimat üzerine Al-Qadsiah'da forma giyen Youssef En-Nesyri'nin transfer edilmesi konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Ali Koç oyuncunun Lugano maçından önce kadroya katılmasını istiyor.
 
Sarı-Lacivertliler, Jose Mourinho’nun forvetteki 1 numaralı isteği olan Youssef En-Nesyri için tüm şartları zorladı. Sevilla ile yapılan pazarlıklar sonunda anlaşma sağlandı. Fenerbahçe, 27 yaşındaki golcüye teklifini yaptı.
 
Al-Qadsiah’ın da istediği En Nesyri, düşünmek için süre istedi. Ancak oyuncunun menajeri, daha önce anlaşma sağlanan rakamdan fazlasını talep etti, Mario Branco bu talebi geri çevirdi. Süreç iyice uzayınca Ali Koç devreye girdi. Koç, Mourinho’nun en çok istediği isim olan Youssef En-Nesyri için kurmaylarına talimat verdi.

Hedef Lugano maçına yetiştirmek

Başkanın, Branco ve transferle ilgilenen yöneticilerle görüşme gerçekleştirip, “En-Nesyri transferi çok uzadı. Mourinho çok istiyor. Ne gerekiyorsa yapın, bu işi bir an önce bitirin” dediği iddia edildi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki ilk maçına 23 Temmuz’da Lugano karşısında çıkacak. Bu tur için UEFA’ya kadrolar 18 Temmuz’da bildirilecek ancak ilk maçtan 24 saat öncesine kadar 2 yeni oyuncu daha eklenebilecek. Ali Koç, Faslı yıldızın Lugano ile oynanacak eşleşmede sahada olmasını istiyor. (Fanatik)

 

 

"
"