Gündem

Alaattin Çakıcı'ya yakınlığıyla bilinen iş insanı Temel cinayetinde 16 şüpheli adliyeye sevk edildi

14 Eylül 2024 12:25

Üsküdar'da kozmetik ürünleri satan bir firmanın sahibi olan Kemal Çağlar Temel’in, 10 Eylül'de iş yeri önünde maskeli saldırgan tarafından uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 16 kişi adliyeye sevk edildi. Temel, suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'ya yakınlığıyla biliniyordu.

Üsküdar'da kozmetik ürünleri satan bir firmanın sahibi olan Kemal Çağlar Temel, 10 Eylül'de saat 11.00 sıralarında iş yeri önünde maskeli saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kemal Çağlar Temel aldığı kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. 

Alaattin Çakıcı'ya yakınlığıyla bilinen iş insanı Temel'e suikast: İş yerinin önünde öldürüldü, Çakıcı'dan açıklama geldi

Kemal Çağlar Temel’e yönelik saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada, azmettirici olmakla suçlanan ’Osman’ lakaplı Boran D. ile birlikte olayda saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen Şahin Ş, olay anında ’gözcü’ olarak bulunan M.T.D. ve G.B’nin de aralarında bulunduğu toplam 16 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Kemal Çağlar Temel’in suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’ya yakın bir isim olduğu öğrenildi.

Temel, Çakıcı'nın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmedeki fotoğraf karesinde yer almıştı. Söz konusu fotoğrafın Temel tarafından Intragram'dan paylaşıldığı ortaya çıktı.

Annesi ve babası Can Atalay'ın "suçlarını" anlatıyor

 

 

 

 

"
"