Politika

Akşener'den Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay'a destek: İftira atmak 'kolay', söz konusu kadınlar olunca 'çok daha kolay'

05 Ekim 2024 16:14

T24 Haber Merkezi

Eski İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki gün hakkında yazılan CHP lideri Özgür Özel ile ilişkisi olduğu ve kürtaj yaptırdığı iddialarının odağındaki Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında paylaşımda bulundu. Kanser tedavisi gördüğünü söyleyen Durbay'a geçmiş olsun dileklerini ileten Akşener, "Çirkin yalanlar söylemenin ve iftiralar atmanın herkesin 'kolayına' geldiği bir zamandayız. Tabii bir de söz konusu 'kadın' olunca her şey 'çok daha kolay' oluyor" diye yazdı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Özgür Özel ile ilişkisi olduğu iddiasını yalanladı: Kanser tedavisi görüyorum, iftiracılarla mahkemede hesaplaşacağız

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay, CHP Genel Başkanı Özel ile bir ilişkisi olduğu ve bir bebek aldırdığı iddialarını kesin bir dille önceki gün yalanlamış, yayınladığı videoda, "İftiraya uğradım. Tüm yalanların hesabını mahkemede soracağım" ifadelerini kullanmıştı. Özel ve Durbay hakkındaki iddiaların sahibi Ebru Küçükaydın da ‘kesin ihraç talebi’yle partisinin İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.

Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımla Durbay'a geçmiş olsun dileklerini ileten Akşener, şöyle yazdı:

"Ne yazık ki çirkin yalanlar söylemenin ve iftiralar atmanın herkesin 'kolayına” geldiği bir zamandayız. Tabii bir de söz konusu 'kadın' olunca her şey 'çok daha kolay' oluyor….

Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Yüce Allah’tan tez zamanda acil şifalar temenni ediyorum."

Özel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ilişkileri olduğunu yazan CHP’li üye için ihraç talebi

'Gecenin Kıyısı'nda taraf tutmanın anlamsızlığı üzerine bir hikâye

 

 

 

 

"
"