Gündem

AKP'nin Muğla adayı eski CHP'li Aydın Ayaydın: Beni eleştirebilirler ama doğru olduğuna inandığım yoldan gidiyorum

Ayaydın, AKP adaylığının ardından 2022 yılında katıldığı bir televizyon programında söylediği "22 yıldan bu yana hiçbir zaman AK Parti’ye oy vermedim” sözleriyle de gündem olmuş, eleştirilerin hedefi olmuştu

26 Ocak 2024 07:46

AKP'nin Muğla adayı eski CHP'li Aydın Ayaydın, “Muğla halkı belediye hizmetlerinden yararlanmamış. Sorunları çözülmemiş. Muğla'da CHP belediyecilik açısından çok başarısız. Zaten iyi bir belediyecilik hizmeti olsaydı, ben aday olmazdım. 15 senedir hizmete susamış Muğla halkına belediyecilik neymiş göstereceğim” iddiasında bulundu.

“Muğla'da yaşadığım için bölgenin sıkıntılarını yakından biliyorum”

Sabah’tan Tuba Kalçık’a konuşan Ayaydın, AKP’ye geçmesiyle gelen eleştirilere, "İsteyen istediğini söyleyip yazabilir, ben Muğla halkına hizmet etmek için aday oldum" diye yanıt verdi. Ayaydın, “Beni eleştirebilirler. Herkese saygım var. Ama doğru olduğuna inandığım yoldan gidiyorum. Muğla'da yaşadığım için bölgenin sıkıntılarını yakından biliyorum” dedi.

“15 senedir hizmete susamış Muğla halkına belediyecilik neymiş göstereceğim”

Muğla’da belediyecilik açısından büyük sorunlar olduğunu iddia eden Ayaydın, “Zaten iyi bir belediyecilik hizmeti olsaydı, ben aday olmazdım” diye konuştu. “15 senedir hizmete susamış Muğla halkına belediyecilik neymiş göstereceğim” iddiasında bulunan ayaydın, “Ben sahalara indim ama CHP hâlâ aday göstermedi. Rakipsiz şekilde sahada çalışıyorum. Halkın sorunlarını dinliyorum, onlarla kucaklaşıyorum. AK Parti'nin belediyecilikte ne kadar iyi olduğunu hepimiz biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Teklif Erdoğan’dan gelmiş

Teklifin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldiğini söyleyen Ayaydın, “Bana 'Muğla'da yaşıyorsun, bölgenin sorunlarını çözmek için aday olmanı istiyorum' dedi. Ben de Sayın Cumhurbaşkanımızın teklifini kabul ederek aday oldum” diye anlattı.


TIKLAYIN - AKP'nin Muğla adayı eski CHP'li Aydın Ayaydın: AK Parti’nin görüşlerine "inanmadım” demedim ki, oy vermemek ayrı bir şey