Gündem

Akit yazarından "Narin" ve "28 Şubat" karşılaştırması: Yaşadığımız zulümleri gündemde tutmamız lazım

10 Eylül 2024 08:29

Akit yazarı Muhammet Seyfullah Maden, Narin cinayetinin İslam düşmanlığı üzerinden ele alındığını iddia ederek konuyu 28 Şubat ile ilişkilendirdi. Maden, "Unutkan olmamamız, yaşadığımız zulümleri gündemde tutmamız lazım" ifadelerini kullandı. 

Akit yazarı Muhammet Seyfullah Maden, "Narin ve İslam düşmanları" başlıklı yazısında şunları kaleme aldı: 

"Narin Güran’ın cansız bedeni feci halde bulundu. İtirafçının söyledikleri ise tüm Türkiye’nin kanını dondurdu. Pusuda bekleyen İslam düşmanları da Narin üzerinden inanılmaz bir provokasyona girişti.

Tüm Türkiye Narin vakası için sinirli, gergin, üzgün iken...

Kafalarına pisleyen kuşu bile İslam’a bağlayan bağnazlar insanların sinir uçlarına dokunup iyice kargaşa çıkarma peşindeler.

Kemalistlerin, “Duayen gazeteci” diye lanse ettiği bir tip... Adı lazım değil. Narin’in Kur’an kursuna giderken kaybolmasını bahane ederek, “Bu durum gösterdi ki Kur’an kursları ve imam hatip liseleri kapatılmalı” dedi.

28 Şubat’ı neden sürekli gündemde tuttuğumuzu anlıyorsunuz değil mi? Çünkü 28 Şubat zihniyeti ölmedi. Bu kafa halen diri. Bıçaklarını bilemiş, bekliyorlar. Tökezlediğimiz an, ellerine fırsat geçtiği an yapacakları zulüm aynı. Utanmadan bunu itiraf bile edebiliyorlar!..

Unutkan olmamamız, yaşadığımız zulümleri gündemde tutmamız lazım.

Her zaman Allah’a (celle ve âlâ) güvenmemiz ve O’na (celle ve âlâ) dayanmamız lazım."

Yazının tamamını okumak için tıklayın. 

"
"