Gündem

Akit yazarı Topdemir: Esas gündemimiz ekonomi ve depremzedeler olmalı

21 Ağustos 2024 08:36

Akit yazarı Ramazan Topdemir, "Esas gündemimiz ekonomi ve depremzedeler olmalı" başlıklı yazısında "suni" gündemler yaratıldığını ifade ederek; "Ali Koç’un, Meclis’te kavga yapan vekillerin, sanatçıların gündeminde vatandaşın ekonomik sıkıntısı var mı acaba? Kesinlikle yok. Ancak bu kişiler ne hikmetse ülke gündemini meşgul ediyorlar. Çok yazık.Meclisteki kavgalar, Ali Koç’un maceraları o kadar da halkı ilgilendirmiyor. Hapse girip çıkan gereksiz Dilanlardan bıktık usandık artık" ifadelerini kullandı. 

Bugün kaleme aldığı yazısında "Azınlığın değil Aziz Milletimizin gündemi önemli ve değerlidir" ifadelerini kullanan Akit yazarı Ramazan Topdemir, şunları aktardı: 

"Yapay gündemlerin kamuoyunu gereksiz bir şekilde meşgul ettiği dönemler yaşıyoruz. Soru şu: Ali Koç’un, Meclis’te kavga yapan vekillerin, sanatçıların gündeminde vatandaşın ekonomik sıkıntısı var mı acaba? Kesinlikle yok. Ancak bu kişiler ne hikmetse ülke gündemini meşgul ediyorlar. Çok yazık.Meclisteki kavgalar, Ali Koç’un maceraları o kadar da halkı ilgilendirmiyor. Hapse girip çıkan gereksiz Dilanlardan bıktık usandık artık."

Yazının tamamını okumak için tıklayın. 

"
"