Gündem

Akit yazarı Karahasanoğlu: İçimizdeki hainlere rağmen, Instagram pes etti

13 Ağustos 2024 08:23

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, Instagram'a erişim engeli getirildiği süreçte bunun özgürlüğü kısıtladığını söyleyenleri hedef alarak, "İçimizdeki Amerikan uşaklarına rağmen, Amerikan şirketi geldi, birçok talebi kabul etti. Diğerlerini de süreç içinde hayata geçirme sözü verdi.. İçimizdeki hainlere rağmen, Instagram pes etti" ifadelerini kullandı. 

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, bugün kaleme aldığı yazısında Instagram'a getirilen erişim engelini eleştirenleri "Amerikan uşağı" olarak niteledi. "Instagram diz çökmüş" diyen Karahasanoğlu'nun yazısından bir kısım şu şekilde: 

"Erişim engeli getirildiğinde, “Özgürlük istiyoruz. İnstagrama ulaşmak istiyoruz” diyerek kendilerini yırtanlar..

Amerikan şirketi için, kendilerini paralayıp, Amerikan uşaklıklarını ispatlayanlar..

Şimdi, Instagram gelip, Türkiye ile anlaşınca..

“Noldi? Niye açtınız” diyorlar..

Ben de onlara hatırlatıyorum: “İçimizdeki Amerikan uşaklarına rağmen, Amerikan şirketi geldi, birçok talebi kabul etti. Diğerlerini de süreç içinde hayata geçirme sözü verdi.. İçimizdeki hainlere rağmen, Instagram pes etti.”

Bir-iki kişinin, Filistinli lider Haniye’nin şehadeti ile ilgili taziyesinin paylaşımını, Instagramın kaldırdığı ileri sürülüyor.

Doğru yanlış emin değilim.

Ama Instagram kapatılmadan önce, paylaşımı kaldırılan Cumhurbaşkanı İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun’un paylaşımı, şimdi halen yayında.

Demek ki..

Instagram diz çökmüş."

Yazının tamamını okumak için tıklayın

"
"