Gündem

Ahmet Hakan’dan Özgür Özel’e tepki: “Tutuklamaya karşı çıkmak” ile “leş üsluplu konuşmayı onurlandırmak” arasında bir çizgi var!

01 Eylül 2024 08:48

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle tutuklanan ve serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu’nun ana muhalefet partisi CHP’nin Genel Başkanı Özgür Özel tarafından ağırlanmasını eleştirdi.

“Özgür Özel’in bu şahsın tutuklanmasına şiddetle karşı çıkması gerekirdi. Bunu yaptı. Hatta tutukluyken gidip ziyaret de etti. Hiçbirinde yanlış yok. Hepsi çok doğru. Peki Özgür Özel’in serbest kaldıktan sonra bu şahsı, CHP’nin bir etkinliğinde ‘onur konuğu’ olarak ağırlanmasına ne demeli?” diyen Hakan, “Bu leş üsluptan bir ‘Atatürk kızı’ çıkarmak, en başta Atatürk’e haksızlık değil mi? Atatürk’ün kızı, böyle leş bir üslupla mı konuşur?” diye yazdı.

Hakan, “Tutuklamaya karşı çıkmak ile leş üsluplu konuşmayı onurlandırmak arasında bir çizgi var. Öyle ipinincecik bir çizgi de değil, kapkalın bir çizgi!” diyerek Özel’i eleştirdi.


TIKLAYIN - Gece yarısı tahliye: Sokak röportajı nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, kimseye haber verilmeden serbest bırakıldı

"
"