Gündem

Ahmet Hakan'dan Mehmet Şimşek analizi: Bazıları yalan söyleyemez, Mehmet Şimşek işte bu tür insanlardan

Hakan, Mehmet Şimşek'in temel amacının çarşı pazar dengesini yeniden tutturmak olduğunu savundu

18 Eylül 2024 07:20

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, programında konuk ettiği Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili izlenimlerini paylaştığı yazısında, "Bazıları yalan söyleyemez. Yalanı ellerine yüzlerine bulaştırırlar. Yüzleri kızarır. Derin bir mahcubiyet içine girerler. Mehmet Şimşek, işte bu tür insanlardan. Her halinden, her cümlesinden, her yaklaşımından bunu anında kavrayabiliyorsunuz" diye yazdı.

Mehmet Şimşek'in çarşı-pazar konusunda duyarsız olmakla eleştirildiğini kaydeden Hakan, "Mehmet Şimşek. Kendisini dinlediğimde şöyle bir sonuç çıkardım: Bütün yapıp ettiklerinin temel amacı, aslında çarşı pazar dengesini yeniden tutturmak. Pembe tablo çizmiyor. Mevcut ekonomik sorunları kabul ediyor. Vatandaşın şikâyet etmekte haklı olduğunu söylüyor. Yani inkârcı bir tutumu yok" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...

TIKLAYIN | Mehmet Şimşek, eşiyle gittiği market alışverişindeki şikâyetleri anlattı: Haklılar, Türkiye'nin şu an en büyük problemi geçim sıkıntısı ve gelir dağılımının bozulması ama sabra ihtiyaç var

"
"