Dünya

600 kişilik seks hedefini tutturmak için anket açtı, bu yıl 120 kişiyle daha birlikte olması gerekiyor

2024'te çıtasını yükselten Knight yine de çok seçici

05 Ekim 2024 08:36

T24 Dış Haberler

Avustralya'nın cinsel açıdan en aktif kadını olarak adlandırılan OnlyFans içerik yaratıcısı Annie Knight, 2024'te 600 kişiyle birlikte olmayı planladığını ancak bu konuda çok seçici olduğunu söyledi. 

Knight, geçen yıl 300 kişiyle birlikte olmak istediğini açıkladıktan sonra manşetlere çıkmıştı ve bu hedefine de ulaşmıştı. 

Bu yıl 480 kişiyle yattı

2024'te çıtasını yükselten Knight yine de çok seçici. 26 yaşındaki Knight, bir "başvuru sistemi" olduğunu söyledi. 26 yaşındaki kadın, bu yıl 480 kişiyle seks yaptığını ifade ediyor; yani hedefine ulaşabilmek için yılbaşından önce birlikte olması gereken 120 kişi daha var. 

TIKLAYIN | Uzayda mahsur kalan astronotlar Dünya'ya dönmeyi bekliyor

TIKLAYIN | Sarhoş adam sokak ortasında pitonla kavga etti

TIKLAYIN | 8 saat içinde 6 farklı estetik operasyon geçiren 24 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

TIKLAYIN | Hindistan'daki bir mağarada 188 yaşında olduğu iddia edilen bir adam bulundu

Hem erkeklerle hem de kadınlarla seks yapan Knight, adaylardan çevrimiçi bir anket doldurmalarını istiyor. “Önce adları, yaşları, boyları ve konumları gibi basit şeyleri yanıtlıyorlar" diyen 26 yaşındaki içerik üreticisi, "Daha sonra bilmem gerektiğini düşündükleri herhangi bir şeyi soruyorum" diye belirtiyor. 

24 saatte 2 binden fazla başvuru

Knight'ın söylediğine göre evrak işleri erkekler için caydırıcı değil ve onunla birlikte olmak isteyen erkeklerden gelen başvurularla dolup taşıyor.

“24 saat içinde 2 binden fazla başvuru aldım” diyen Knight, yoğun ilginin kendisini dilekçelere ara vermeye ittiğini söyledi.

Knight, heyecanlı görünen ama seks konusunda bilgisiz olan partnerleri hakkında da konuştu. Genç kadın, “Bir erkeğe kaç kez klitorisin nerede olduğunu veya G noktasına nasıl ulaşılacağını öğrettiğimi sayamam" diyor. 

"
"