Haberler

İstanbul’da gün ortasında cinayet! Sokakta silahlı saldırıya uğrayan 18 yaşındaki genç hayatını kaybetti

18 Temmuz 2024 17:42

T24 Video

İstanbulEsenyurt’ta aralarında husumet bulunan Emre Balaban ve Ş.B. ile sokakta karşılaşan V.T. üzerinde bulunan silahla iki kişiye kurşun yağdırdı. Emre Balaban ve Ş.B. hastaneye kaldırıldı. Balaban hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Fatih Mahallesi, 933. Sokakta gerçekleşen olay, saat 19.20 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre V.T. aralarında husumet bulunan Emre Balaban ve Ş.B. ile sokakta karşılaştı. V.T. üzerinde bulunan tabanca ile 18 yaşındaki Balaban ve 20 yaşındaki Ş.B.'ye kurşun yağdırdı. V.T. olayın ardından yaya olarak kaçarken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emre Balaban yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırı anı kamerada

Yaşananlar bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Emre Balaban ve Ş.B.'nin sokakta yürüdüğü sırada, binanın köşesinden koşarak gelen V.T.’nin 2 kişiye tabancayla ateş ettiği anlar yer aldı. Güvenlik kamerası kayıtlarında Kendilerini kurtarmak için otomobilin arkasına kaçan Balaban ve Ş.B.'nin yaralandıktan sonra yere düştükleri görüldü.

Kaynak: DHA / Baran Akkaya- Veysel Timdu

 

 

"
"