Spor

Roma, En-Nesyri için 22 milyon euroluk teklifte bulundu

Roma'nın oyuncuya yıllık 1.4 milyon euro önerileceği iddia edildi

16 Temmuz 2024 18:09

Adı Fenerbahçe'yle de anılan Sevilla'nın santrforu Youssef En-Nesyri'nin Roma'ya transferinin yakın olduğu öne sürüldü.

Calcio Mercato'nun haberine göre; Roma, teknik direktörü Daniele De Rossi'nin kadrosunda görmeyi çok istediği En-Nesyri için İspanyol kulübüyle temaslarını sıklaştırdı.

Serie A'da forma giymek isteyen futbolcunun bu iradesi sayesinde, kısa süre içinde anlaşmanın sağlanabileceği belirtildi.

Haberde Roma'nın, Faslı golcü için 22 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli önerdiği kaydedildi. Bu teklifin Fenerbahçe ve Suudi Arabistan'dan gelen tekliflerden daha düşük olmasına rağmen oyuncunun Roma'yı tercih ettiği iddia edildi.

Roma'nın orta saha oyuncusu Edoardo Bove'u, Youssef En-Nesyri'ye karşılık takas olarak kadrosuna katmak isteyen Sevilla'nın ise golcü futbolcusunu Fenerbahçe'ye satma eğiliminde olduğu ifade edildi. Ancak 27 yaşındaki futbolcunun İtalya'ya gitme konusundaki ısrarının transferde etkili olması bekleniyor.

Haber detayında, Roma'ya gidip sözleşme görüşmeleri yapmak için iki kulübün anlaşmasını bekleyen En-Nesyri'ye ise yıllık 1.4 milyon euro önerileceği belirtilirken, "Fenerbahçe'nin teklif ettiğinden daha düşük bir rakam ama futbolcu için işin ekonomik boyutu ikinci sırada" yorumu yapıldı.

 

"
"