Gündem

ÖSO komutanları Çakıcı'dan önce Bahçeli'yle de görüşmüş

18 Temmuz 2024 18:56

T24 Haber Merkezi 

Türkiye'ye gelen ÖSO komutanları, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'yla görüştü.

Türkiye'ye gelen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) komutanları Seyf Bolat ve Muhammet Cesim, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldikten sonra organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'yı ziyaret etti.

TIKLAYIN - Alaattin Çakıcı, özel yattan 'kama'lı paylaşım yaptı: ÖSO Hamza Özel Kuvvetleri Komutanı Seyf Bolat ve Süleyman Şah Genel Komutanı Muhammet Cesim ziyaretime geldiler...

ÖSO Hamza Özel Kuvvetleri Komutanı Seyf Bolat ve Süleyman Şah Genel Komutanı Muhammet Cesim, Türkiye'ye gelerek organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı

Söz konusu görüşmeler Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a görüşme çağrıları yaptığı dönemde gerçekleşti. 

ÖSO komutanları Bolat ve Cesim, dün Ankara'da Bahçeli dahil birçok MHP'liyle bir araya geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ofisinde ziyaret eden ÖSO komutanları Bahçeli'ye plaket verdi. 

MHP Genel Merkezinde, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız ve MHP 21. ve 28. Dönem Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ile de görüşen Bolat ve Cesim söz konusu görüşmeleri sosyal medya hesabından duyurdu. 

Çakıcı'dan "kama"lı paylaşım 

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı kendi sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Çakıcı'nın özel yatına yapılan ziyarete ilişkin fotoğrafta, yemek masasında bir de kama yer aldığı görüldü.

Çakıcı, hesabından  ziyarete ilişkin şunları yazdı:

"ÖSO Hamza Özel Kuvvetleri Komutanı Seyf Bolat ve Süleyman Şah Genel Komutanı Muhammet Cesim ziyaretime geldiler. Tüm Dünyada ki Türkmenlerin haklı davalarında yanında durmak Türkiye ve Dünya Türklerinin asli görevidir.Rabbimin rahmeti inananların üzerine olsun. Alaattin ÇAKICI"

"
"