Spor

Fenerbahçe, Strasbourg'u gole boğdu

Fenerbahçe-Strasbourg karşılaşmasında ilk 4-0 Fenerbahçe kazandı

13 Temmuz 2024 20:58

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe hazırlık maçında Fransız ekibi Strasbourg ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ilk yarıda 4 gol atarak önde götüren Fenerbahçe, karşılaşmadan 4-0 galip çıktı.

Merkur Arena'da oynanan mücadelede Fenerbahçe, 5. dakikada Szymanski'nin şık vuruşuyla gol perdesini açtı. Tadic 33. dakikada sarı-lacivertlileri rahatlatan golü kaydetti. 37. dakikada sahneye çıkan Kent farkı 3'e çıkarttı, 45. dakikada fileleri sarsmayı başaran Dzeko ise skoru belirleyen golü kaydetti.

İkinci yarıda başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 4-0 sonuçlandı.

Avusturya kampı sona erdi

Jose Mourinho'nun öğrencileri sezonun ilk hazırlık maçında Mehmet Topal yönetimindeki Rumen ekibi Petrolul Ploiesti'yi Topuk Yaylası'nda Dzeko ve Zajc'ın golleriyle 2-1 mağlup etmişti.

Graz kampının ilk hazırlık maçında ise Admira ile karşılaşan Fenerbahçe, Avusturya ekibi ile 1-1 berabere kalırken ardından Hırvat ekibi Hajduk Split'e tek golle mağlup olmuştu.

Avusturya'daki son hazırlık maçından 4-0'lık galibiyetle ayrılan ve buradaki çalışmalarını bitiren sarı-lacivertliler, İstanbul'a dönecek.

"
"